Translate

marți, 14 mai 2013

Tagliatelle Alfredo cu Pui

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Calorii, calorii....de care avem nevoie cateodata!!!
O reteta foarte interesanta din pricina sosului la care se foloseste in mare parte smantana pentru fisca. Combinatia dintre acesta si puiul rumenit in tigaie este chiar interesanta....te invit si pe tine sa incerci, daca nu ai incercat pana acum:)

Ingrediente (pentru 2 portii):- 200 gr spaghetti
- 300 gr piept de pui
- 250 ml de smantana dulce (cea pentru frisca)
- 75 gr de unt
- 4-5 linguri de parmezan proaspat razuit
- 2 catei de usturoi
- sare si piper, condimente pentru pui, boia de ardei dulce

Preparare:
1. Punem la fiert pastele.

2. Pregatim puiul:
- il condimentam cu sare, piper sau condimente pentru pui, il prajim fara ulei si cand e gata il tinem la cald pana facem sosul.
- se poate adauga si putin usturoi si vin (va iesi mai aromat).


3. Pregatim sosul:
- topim untul intr-o tigaie, in care punem pentru cateva secunde si usturoiul maruntit.
- se adauga frisca si le lasam la fiert 3 minute pana cand frisca este bine incinsa,
- se adauga parmezanul si se amesteca in continuu pana cand acesta se topeste.
- Sosul Alfredo va iesi foarte cremos si destul de dens.


...si gata: numai bune de mancat!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu