Translate

luni, 13 mai 2013

Paste cu spanac si sos de smantana

Pastele cu spanac reprezinta la noi unul din preparatele preferate. L-am facut de atatea ori si inca nu ne-am saturat...

Ai nevoie de (pentru 2 portii):
- 200 grame spanac
- 160 grame penne
- 150 grame smantana
- busuioc
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- cascaval

Preparare:
1. Se pun pastele la fiert in apa cu sare.
2. Se caleste putin spanacul cu sare , piper, usturoi ras.
3. Se pune la fiert smantana cu sare, piper si busuioc dupa gust.
4. Se pune spanacul peste smantana si se omogenizeaza si apoi pastele dupa ce au fiert.
5. Compozitia se pune intr-o oala (yena, ceramica...), se presara cascaval peste si sa da la cuptor la 200 grade pana se formeaza o crusta aurie si......gata.....numai bune de mancat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu