Translate

marți, 22 noiembrie 2016

''Bulgarasi de soare''

In prag de iarna, cand frigul ne da tarcoale si zgribulim, ne bucuram de orice raza de soare care ne mangaie cu caldura... Am asteptat cu nerabdare bulgarasii de soare ce au prins viata din condeiul mamei ca sa ne incalzeasca sufletele cu poveste in poezie. 
Si ca in fiecare an, in preajma zilei ei de naștere, mama găsește surse de inspirație pentru a pregăti pentru cei mici surprize frumoase, de data aceasta cu rime și desene realizate chiar de copilașii din grupa ei. 
Este prima carte cu poezii pentru copii, absolut delicioase și hazlii, ce abia așteaptă sa fie citite de cei mici, de părinți si bunici, de oricine altcineva care iubește cartea si admira talentul unui om cu suflet tânăr, cu drag de copii, cu drag de viata, cu drag de valori și educație. 
Asa ca in 23 noiembrie 2016, la orele 17:00, la Biblioteca Copiilor din Târgu- Mureș se va lansa cartea de poezii a mamei mele cu titlu sugestiv- "Bulgarasi de soare"! 
Iti multumesc mama inca o data pentru bucata de suflet pe care ai asternut-o pe hartie pentru noi. Iti multumesc pentru cadoul pe care nepotii tai il vor avea mereu de la tine. Iti multumesc pentru ca sti cum sa daruiesti ce e mai bun si frumos in lumea aceasta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu