Translate

vineri, 20 iulie 2012

Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov, o frumusete cocotata pe dealuri a fost si ea pe lista de ''trebuie vizitat'' si am plecat atat de fercita de acolo....M-am umplut de energie si de niste amintiri minunate.
Drumul din parcare pana la cetate se poate face pe jos sau cu acest mijloc de transport pentru care trebuie sa platesti un 4 lei (dus-intors)...insa recomand prima varianta, mult mai placuta si sanatoasa (probabil ajungi si inaintea celor care opteaza pt. acest tractoras cu remorca :) Pretul este unul simbolic: 10 lei  + 5 lei taxa pentru fotografiat. Asa ca sa pornim in calatoria prin imagini:

 Acest stimabil domn pe langa faptul ca vindea suveniruri incerca sa intretina atmosfera cu fel de fel glumite...foarte simpatic!!!
 Am avut parte de o explozie de culoare, de ochi fericiti si zambete pe buze.


 O parte dintr-un magazin de suveniruri din incinta cetatii


 Pentru 2 lei fisa ai posibilitatea sa folosesti binoclul si sa tintesti spre imprejurimile frumoasei zone. La coborare, poti savura un suc, o bere, pe muzica de orice gen cantata frumos din struna de acest batranel care probabil de aici isi castiga existenta...poti sa ii dai un leu si iti canta ce doresti :)


Foarte bine a surprins tot ce inseamna Cetatea Rasnov, prietenul meu Cosmin Giurgiu: http://www.ghidvideoturistic.ro/ghid-turistic/Atractii-Turistice-Cetatea-Rasnov-Tara-Barsei-61-p.html#video

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa Cetatea Rasnov! Merita vizitata! Batranelul din foto de mai sus ma tot intreba de la ce TV sunt:) si imi tot canta La Multi Ani!:)) simpatic nenea:p

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa revin cu placere acolo si recomand tuturor impatimitilor de calatorii sa faca un popas la Rasnov

    RăspundețiȘtergere