Translate

marți, 27 noiembrie 2012

''Basmaluta cu fluturi''- carte cu povesti pentru copii

Nu multi sunt cei care pot sa creeze povesti, adevarate povesti pentru copii, care sa linisteasca atat sufletele mature cat si pe cele de copii sau cele care se simt inca tinere...si pentru asta exista mama mea, care a fost inzestrata cu un har frumos de povestitor creativ care iti ajunge la inima intr-o clipita.
De curand, mai precis pe 23 noiembrie 2012, talentata mea mama a lansat cea de-a treia carte cu povesti pentru copii, la sala Radio Targu Mures, intr-o atmosfera de poveste, presarata cu momente de teatru si multe chicote si zambete de ingeri cu basmalute de fluturi...si chiar asa se numeste aceasta minunata carticica- ''Basmaluta cu fluturi''. Se adreseaza oricarei varste: atat copiilor cat si bunicilor si parintilor care vor sa isi trimita copiii in lumea magica a povestilor.

A aparut la Editura "Cezara Codruta Marica” din Targu-Mures, in seria de carte Via lucis, ingrijita de scriitorul Valentin Marica si s-a bucurat de o lansare minunata, iar detalii legate de acest eveniment puteti gasi aici: aici.  

Si ca sa va prezint oarecum lumea naratiunii creata de mama, am surprins cateva file de poveste:






Postez cateva fotografii din timpul lansarii si va las sa va delectati cu personajele de poveste precum: Mos Vreme, Zana Lacului, Ariciul, nepotelele si bineinteles bunica- raspunzatoare pentru tot :)


















Inca o data o felicit pe mama si sper sa aduca la lumina cat mai multe ganduri frumoase de-ale ei si sa le impartaseasca cu noi.
P.S: Daca sunteti interesati in a face o surpriza copiilor vostri sau altor copii pe care ii pretuiti, aceasta carte este dispusa sa va ajute cu mare drag, iar pentru detalii legate de pret puteti sa ma contactati oricand.

Pofta mare la lectura!!! ...si astept mesajele si parerile voastre dupa ce ati lecturat-o!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu